Take a fresh look at your lifestyle.

Tânărul implicat în accidentul de la Dej împlinise 22 de ani, cu două zile înainte de a muri

0

Un tânăr de 22 de ani din localitatea sălăjeană Gâlgău a murit vineri dimineața, la spital, după ce cu câteva ore înainte a fost implicat într-un grav accident de circulație la intrare în Dej.

Dragoș Raul circula dinspre Beclean, spre Dej, iar în jurul orei 02:50, ajuns pe strada Bistriței la intrare în oraș, din cauza neatenției cel mai probabil, a intrat cu viteză în spatele unui camion încărcat cu lemne, care era oprit pe carosabil la culoarea roșie a semaforului.

”Pompierii a fost alertați în jurul orei 2.50, iar la fața locului au găsit un autoturism și un autocamion avariate, iar în cel din urmă se afla încarcerat șoferul, în stare de inconștiență și cu multiple traumatisme. Au fost întreprinse măsuri pentru extragerea rapidă a tânărului de cca 20 de ani, având în vedere starea extrem de gravă a acestuia și faptul că autoturismul se afla contorsionat sub remorca camionului”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, potrivit Someșeanul.ro.

”Un conducător auto în vârstă de 22 de ani, din județul Sălaj, care se deplasa din direcția Beclean înspre municipiul Dej a intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule care era oprit pe partea carosabilă, la semaforul electric care indica culoarea roșie. Tânărul în vârstă de 22 de ani a fost transportat la o unitate medicală”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

Vestea decesului tânărului din Gâlgău s-a răspândit cu repeziciune pe rețelele de socializare, pagina acestuia de pe Facebook fiind împânzită de mesaje de condoleanțe și de regret din partea prietenilor, familiei și a celor care l-au cunoscut și îndrăgit.

Citește și … VIDEO – BMW înfipt sub un camion cu lemne. Tânărul de la volan, în stare critică

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata