Take a fresh look at your lifestyle.

Taximetriștii de la Aeroportul Cluj-Napoca, verificați de oamenii legii. Ce s-a constatat

0

taximetruPolițiștii clujeni au verificat, în mai puţin de două ore, peste 30 de taximetre şi au aplicat 7 sancțiuni contravenționale, în urma unei acțiuni desfășurate în zona aeroportului, pentru verificarea legalității transportului în regim de taxi.

La data de 2 ianuarie, poliţiştii din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Cluj-Napoca, cu sprijinul poliţiştilor rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, au verificat autovehiculele care efectuează transport în regim de taxi, în zona aeroportului internațional.

În mai puțin de două ore, polițiștii au controlat peste 30 de taximetre, iar pentru neregulile constatate au aplicat 7 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 1.400 de lei.

Dintre acestea, 6 au fost pentru abateri prevăzute de O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice și una pentru încălcarea prevederilor Legii 61/1991 privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

Acțiunile vor continua și în perioada următoare, în vederea prevenirii și combaterii activităților ilegale de taximetrie.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata