Take a fresh look at your lifestyle.

Tendințe pentru nunți în 2024. Căutări pe Google

0

Te căsătorești în 2024? Ei bine, s-ar putea să ai multe de planificat deoarece căutările pe Google au crescut cu 266%, iar conform unui raport de la Hitched, nunțile din 2024 vor fi mai personalizate ca niciodată și se vor concentra mai mult pe experiența oaspeților.

Ei bine, căutările pe google analizate de Hitched ne arată că în tendințe apare fotografia de film. Căutările Google pentru „fotografie de film pentru nunți” au crescut cu 266% în acest an. Mai nou, cuplurile caut locații pentru a le închiria pentru cel puțin 2 zile, să ne aducem aminte că o nuntă românească dura pe vremuri trei zile, așadar, se pare că revenim la obicei.

O altă tendință, sunt nunțile vintage, iar interesul online pentru acest tip de nunți a crescut cu aproape o treime, mai exact cu 39% în ultimul an, iar dacă vorbim despre divertisment, raportul de la Hitched ne arată că viitorii miri caută saxofiniști. Să nu uităm și de cadouri.

Listele de cadouri sunt o modalitate foarte bună pentru cupluri de a comunica ce cadouri ar dori de fapt să primească de la oaspeții lor, asta pentru că suntem era Inteligenței Artificiale, căutările pe Google pentru „nuntă A.I.” s-au dublat în ultimul an.

Așadar, vedem cupluri care se bazează pe noi tehnologii pentru a le ajuta cu planificarea nunții sau cu discursul romantic de nuntă. Mulți se gândesc și la petreceri virtuale.

Citește și
SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata