Take a fresh look at your lifestyle.

Tentativă de omor într-un bar din Mănăștur, în timpul unui meci de fotbal. Victima înjunghiată de 7 ori

0

Au fost scene sângeroase, vineri seara, într-un bar din cartierul clujean Mănăștur. Unul dintre clienții localului l-a atacat pe un altul cu un obiect tăietor/înțepător. Totul s-a terminat cu un bărbat arestat și cu altul dus la spital.

Vineri seara, cei doi bărbați, alături de alți clienți ai localului, se uitau la un meci de fotbal. La un moment dat, o tensiune a intervenit între doi dintre bărbați. Flaviu Kovacs a scos un obiect tăietor/înțepător și l-a înjunghiat pe celălalt bărbat de 7 ori, în diferite zone ale corpului.

„La data de 27.01.2023, în jurul orei 21.00, pe terasa unui local bar din Cluj Napoca, cartierul Mănăștur, Aleea Moldoveanu, pe fondul unui conflict spontan născut în timpul vizionării unui meci de fotbal, inculpatul K.F., în vârstă de 42 ani, a aplicat persoanei vătămate S.A. 7 lovituri cu un obiect tăietor-înțepător (2 la nivelul brațului stâng, 4 la nivelul hemitoracelui stâng și una cervical anterior, la baza gâtului), cauzându-i leziuni care necesită 10-12 zile de îngrijiri medicale, totodată tulburând ordinea și liniștea publică, provocând scandal public ce a condus la o stare de indignare și insecuritate socială persoanelor aflate în local. Cei doi au fost despărțiți de către martorii aflați la fața locului. Persoana vătămată a sunat la 112 după încheierea conflictului”, precizează procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj.

Procurorii au reținut în sarcina lui Flaviu Kovacs două infracțiuni. Pentru faptele sale, dacă va fi găsit vinovat, Kovacs riscă până la 10 ani de închisoare.

„Inculpatul este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativă la omor prev. de art. 32 alin. I C.p. rap. la art. 188 alin. I și 2 C.p.. și tulburarea ordinii și liniștii publice prev. de art. 371 C.p., ambele cu aplic. art. 38 alin. 2 C.p.”, mai precizează procurorii.

Prin ordonanța din data de 29.01.2023 s-a luat măsura reținerii, pe o durată de 24 ore, față de suspectul Flaviu Kovacs și ulterior a fost luată măsura arestului preventiv, pe o perioadă de 30 de zile, de către judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Cluj.

La două zile de la această faptă, în cartierul Gheorgheni a fost una similară: EXCLUSIV – Altă tentativă de omor în Cluj-Napoca. Tânăr bătut cu sălbăticie și înjunghiat în plămâni

Citește și
SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata