Take a fresh look at your lifestyle.

Tentativă de sinucidere în Zorilor

0

O femeie în vârstă de 47 de ani, din Cluj-Napoca, a încercat joi să-și pună capăt zilelor. Aceasta s-ar fi aruncat de la etajul 3 al unui imobil situat pe strada Observatorului din cartierul clujean Zorilor.

La impactul cu solul, femeia a suferit leziuni grave. Aceasta a fost preluată de un echipaj medical și a fost transportată de urgență la Spitalul Județean de Urgență Cluj-Napoca, în stare foarte gravă.

Potrivit unor surse din anchetă, clujeanca avea probleme de natură psihică. În urmă cu doar câteva zile ea fusese externată de la Clinica de Psihiatrie.

În momentul incidentului, femeia se afla singură acasă, soțul ei fiind la muncă.

„Poliția a fost sesizată, în jurul orei 11.00, cu privire la faptul că o femeie a căzut de la etajul unui apartament situat pe raza municipiului Cluj-Napoca. La fața locului, polițiștii au stabilit identitatea femeii, respectiv 47 de ani, din Cluj-Napoca. Aceasta a fost preluată de un echipaj medical, fiind transportată în vederea acordării de îngrijiri și investigații de specialitate”, se arată într-o informare a Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

foto: ARHIVĂ

Citește și
SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata