Take a fresh look at your lifestyle.

Țeparul de la termoizolare. Cum a reușit un turdean să înșele 13 proprietari de locuințe

0

termoizolare-reabilitare-termica-blocuriUn bărbat, care ar fi pretins că este administratorul unei firme din Turda, este cercetat de poliţişti pentru înşelarea a 13 persoane cu privire la executarea unor lucrări de termoizolare a locuinţelor.

În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii de investigare a criminalității economice din cadrul Poliţiei municipiului Turda, s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale faţă de un bărbat, de 38 de ani, din Turda, pentru înşelăciune.

Din cercetări a reieşit că, în perioada 2013-2014, în calitate de reprezentant al unui agent economic din Turda, cel în cauză ar fi indus în eroare 13 persoane, de la care ar fi încasat diferite sume de bani. Bărbatul s-ar fi angajat să execute lucrări de termoizolare a locuințelor, însă după încasarea contravalorii nu și-ar mai fi executat obligațiile asumate și nu ar fi restituit sumele încasate.

Totodată, în urma investigaţiilor s-a stabilit că persoana în cauză și-ar fi atribuit statutul nereal de administrator al firmei din Turda pentru a întări convingerea clienţilor cu privire la caracterul real al serviciilor oferite. În această calitate ar fi întocmit şi contracte, facturi și chitanțe cu antetul societății amintite.

Prejudiciul total reclamat de persoanele vătămate este de aproximativ 24.000 de lei.

Cercetările continuă în cauză pentru stabilirea circumstanţelor exacte în care s-au comis faptele ilicite şi pentru recuperarea prejudiciului creat.

foto: newsbv.ro

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata