Take a fresh look at your lifestyle.

VIDEO – TEROARE într-un avion ce a decolat de la Cluj cu destinaţia Dortmund. Aeronava s-a aprins!

0

wizz-airMomente de teroare pentru pasagerii unei curse Wizz Air, dintre Cluj-Napoca şi Dortmund-Germania. Aeronava a avut probleme la aterizare şi numai o minune a făcut ca cei 150 de pasageri să scape cu viaţă.

Piloţii au observat încă de la înălţime că au probleme cu trenul de aterizare şi i-au  anunţat pe oficialii Aeroportului Dortmund. Pompierii au fost pregătiţi pentru ce este mai rău. La aterizare, pneurile aeronavei au fost cuprinse de flăcări, iar oamenii au fost evacuaţi de urgenţă.

Cele 150 de persoane care se aflau la bordul aeronavei Wizz Air au scăpat cu viaţă, dar cu o sperietură cumplită.

Incidentul de vineri nu este singular.  O altă aeronavă ce aparţine Wizz Air a fost implicată în urmă cu aproximativ 10 zile într-o aterizare forţată la Budapesta.

Potrivit specialiştilor, o flamă este suficient pentru a face o aeronavă să explodeze.

“Zborul Wizz Air W6 3361 Cluj Napoca – Dortmund a fost întâmpinat de o brigadă de pompieri a aeroportului după o aterizare în condiţii normale şi după ce aeronava a rulat până la poarta de debarcare, în momentul în care echipajul a detectat o posibilă supraîncălzire a sistemului hidraulic de lângă roţi. După această măsură preventivă, aeronava a fost inspectată de ingineri şi a primit aprobarea pentru zbor. Zborul de întoarcere, Dortmund – Cluj a decolat la 15:50, ora Germaniei. Wizz Air îşi cere scuze pasagerilor afectaţi”, se arată într-un comunicat al companiei aviatice.

Dacă ţi-a plăcut articolul nostru dă-ne un LIKE  pe Facebook. Aşa vei afla cele mai noi ştiri.  Click AICI pentru LIKE.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata