Take a fresh look at your lifestyle.

Țigări de contrabandă într-un tren ce a oprit la Câmpia Turzii. Traficantul a fost arestat

0

tigari-de-contrabandaPolițiștii clujeni au depistat și reținut, pentru 24 de ore, un bărbat care transporta țigarete de contrabandă. Aproape 17.000 de țigarete, care urmau a fi comercializate ilicit, au fost confiscate. Ulterior reținerii, bărbatul a fost arestat preventiv de către magistrați.

Polițiștii din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Cluj-Napoca – Biroul de Siguranță Publică și Protecție Călători – au depistat un bărbat care transporta țigarete de contrabandă.

Astfel, în timp ce se  aflau în misiune de patrulare pe trenul care circulă pe relația Iași – Timișoara Nord, polițiștii au depistat, în apropiere de Stația C.F. Câmpia Turzii, un bărbat care avea asupra sa două genți de voiaj care conțineau țigarete de contrabandă.

În urma controlului, s-a stabilit că bărbatul de 60 de ani, din județul Timiș, transporta 16.940 de țigarete, în valoare de circa 9.600 de lei, care ar fi fost introduse ilegal pe teritoriul țării, fără a fi supuse accizării, pentru a fi comercializate.

Țigaretele au fost ridicate în vederea confiscării.                                              

În cauză s-a dispus începerea urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere de bunuri sau mărfuri care trebuie plasate sub regim vamal, cunoscând că acestea provin din contrabandă, faptă prevăzută și pedepsită de Legea nr. 86/2006.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior a fost arestat preventiv de către magistrați.

Cercetările continuă în cauză.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata