Take a fresh look at your lifestyle.

Tineri tâlhăriți în Mănăștur! Atacatorii au abordat victimele prietenește

0

talhariePolițiștii au reținut pentru 24 de ore doi bărbați depistați la scurt timp de la comiterea unei tâlhării. Aceștia ar fi agresat doi tineri în vederea obținerii unor foloase materiale.

Duminică noaptea, în jurul orei 03:00, Poliția a fost sesizată de către doi tineri cu privire la faptul că au fost victime ale unei infracțiuni de tâlhărie.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la locul indicat, pe raza cartierului Mănăștur, din Cluj-Napoca, reușind depistarea celor implicați. Totodată, bunul sustras, un telefon mobil, a fost recuperat.

Astfel, au identificat trei bărbați, din Cluj-Napoca, care au fost conduși la sediul unității pentru lămurirea tuturor aspectelor.

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că doi dintre cei trei bărbați identificați, de 25 și 28 de ani, din Cluj-Napoca, ar fi recurs la amenințări și violențe pentru obținerea unor foloase materiale.

În fapt, aceștia le-ar fi abordat prietenește  pe cele două persoane vătămate, care se deplasau pe o alee care face legătura între străzile Plopilor cu Pandurilor, din Cluj-Napoca, în scopul obținerii de bani și țigări.

În urma refuzului acestora, a izbucnit un conflict între persoanele vătămate și cei doi necunoscuți, care i-ar fi amenințat și agresat pe cei doi. Astfel, au reuşit să sustragă un telefon mobil, după care au fugit.

Fiind depistaţi la scurt de către poliţişti, telefonul sustras, care a fost aruncat de unul dintre aceştia, a fost recuperat.

Față de cei doi bărbați de 28 și 25 de ani, din Cluj-Napoca, se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

Indivizii urmează a fi prezentaţi magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata