Take a fresh look at your lifestyle.

Toamnă blândă. Ne mai bucurăm de câteva zile călduroase

0

Toamna este blândă cu noi. Meteorologii spun că ne mai putem bucura de câteva zile călduroase.

Miercuri, vremea va fi frumoasă și caldă în majoritatea zonelor din țară, în special în Câmpia Română și în Câmpia de Vest. Cerul va fi senin pe tot parcursul zilei iar spre seară vor fi înnorări în nord-est dar și în zona montană, pe unde este posibil să vina o ploaie de scurtă durată, iar vântul se va intensifica ușor în sud-est. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 34 de grade.

La munte, tot soare și atmosfera plăcuta, însă spre seară s-ar putea să vina o ploaie slabă de scurtă durată în Carpații Orientali.

Și pe litoral o să fie foarte plăcut, deși ne apropiem de mijlocul lunii septembrie. Nu prea vor fi nori, iar briza mării va adia plăcut. Temperaturile vor ajunge la valori agreabile de 24-26 de grade iar apa mării va avea în jur de 20 de grade.

Joi, în vestul, nord-vestul, centrul țării, cât și în zona montană se vor aduna norii și vor lăsa în urmă ploi torențiale însoțite de descărcări electrice și vijelii. Pe când în restul zonelor atmosfera va fi însorită iar vântul se va simți mai tare în Dobrogea. Temperaturile maxime se vor încadra între 25  și 34 de grade.

Vremea în Europa

În Peninsula Iberică, dar și în nord-vestul Europei vremea va continua să se răcorească și va fi instabilă, cu ploi torențiale, rafale puternice de vânt și grindină.

În nordul Europei va ploua pe arii extinse iar vântul va prinde putere în special în zonele învecinate Mării Nordului.

În sud-est cât și în sudul Europei vremea va fi frumoasă și foarte caldă pentru această perioadă.

Citește și
SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata