Take a fresh look at your lifestyle.

Top 3 tipuri de pariuri pe baschet

0
Conținut oferit de: Partener extern. 

Baschet este unul dintre cele mai pariate sporturi din lume. Fie că vorbim de NBA sau de baschetul european, există mulți pariori români care pariază pe baschet. Există mulți factori care influențează rezultatul unui meci de baschet și trebuie să știi ce tip de pariu să folosești pentru a avea șanse cât mai mari de câștig. Folosește-te și de bonusurile diverselor agenții de pariuri, chiar și de promoțiile cu bani fără depunere cum obișnuiește Betano bonus fara depunere să ofere clienților noi.

Analiza este și ea foarte importantă ca în orice sport și trebuie să iei în considerare factori precum componența echipelor de start, jucătorii accidentați, procentajele, banca de rezerve, forma jucătorilor sau power rankingul pentru a putea știi ce tip de pariu să folosești. O să îți prezint top 3 tipuri de pariuri pe baschet.

1.    Pariul pe castigator

Ca în orice alt sport, pariurile pe câștigătorul meciului sunt cele mai populare și pot aduce profituri considerabile dacă sunt folosite eficient. În cazul pariului 1×2 trebuie să știi că nu sunt luate în considerare prelungirile, în timp ce în cazul pariului 12 unde este eliminată opțiunea de remiză sunt luate în considerare și prelungirile. De multe ori apar surprize în timpul prelungirilor și din acest motiv este bine să analizezi corect echipele înainte de a paria.

2.    Handicapuri asiatice ajustabile

În cazul handicapurilor asiatice ajustabile nu este important să nimerești numele echipei câștigătoare, ci trebuie să nimerești diferența de puncte la care o echipă va câștiga sau va pierde. De exemplu, dacă ai un meci dintre Raptors și Knicks și handicap asiatic de -11 Raptors și +11 Knicks, atunci Raptors pornește de la un handicap de -11 puncte.

Pentru ca pariul -11 Raptors să fie câștigător, atunci aceasta trebuie să se impună în fața adversarului la o diferență de minim 12 puncte. Pentru a +11 Knicks să fie pariu câștigător, este nevoie ca aceștia să nu piardă la o diferență mai mare de 10 puncte. În cazul în care Raptors câștigă la o diferență de 11 puncte, miza la ambele pariuri va fi rambursată.

Trebuie să știi că mereu echipa care are – este favorita serii și cea care are + este outsider. Deși pariurile 1×2 sunt foarte populare, în cazul baschetului, handicapurile asiatice sunt de multe ori mai populare decât pariurile 1×2 deoarece poți paria pe cote echilibrate la meciuri dezechilibrate.

3.    Pariurile Under/Over

Acest tip de pariu este foarte utilizat în baschet. Pariurile pe total puncte presupun să prezici dacă se vor înscrie mai multe sau mai puține puncte decât valoarea stabilită. Dacă linia este așezată la 152,5 puncte și ai pariat pe under 152,5, trebuie să nu se înscrie în meci mai mult de 152 puncte.

La fel, dacă pariezi pe over 152,5, trebuie să se înscrie minim 153 de puncte în meci. Aceste linii prestabilite sunt setate de casele de pariuri și diferă în funcție de meci și de campionat. La meciurile NBA linia este setată mult mai sus, în general fiind setată în jurul valorii 215, în timp ce la un campionat mai slab linia va fi setată în jurul valorii 145 puncte.

Citește și
SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata