Take a fresh look at your lifestyle.

TOP 4 aspecte de luat în considerare atunci când alegi locația pentru nuntă

0

Când vine vorba de alegerea locației pentru nuntă, treaba ta nu este deloc ușoară. Aceasta se află cu siguranță în topul listei de priorități, deoarece au nevoie de un spațiu special care să-ți găzduiască evenimentul. Probabil ai multe idei sau dimpotrivă, una singură, însă nu știi cât de realizabilă este. Poate fi un loc tradițional, o sală sofisticată, un spațiu special amenajat pe plajă sau un restaurant confortabil. După toate acestea, nu știi dacă locul de vis este disponibil pentru data pe care voi deja ați ales-o.

Ei bine, important este să-ți pui toate gândurile în ordine și să te ghidezi după anumite criterii care te vor ajuta să alegi locația potrivită pentru evenimentu tău special.

Iată așadar care sunt aspecte de luat în considerare atunci când alegi locația pentru nuntă

  1. Alege un loc care se aliniază cu viziunea ta

Acest lucru pare că-l știi deja, însă abordează-l mult mai în profunzime. Caută locuri care se potrivesc cu estetica imaginii pe care tu deja ai creat-o. Dacă îți dorești o nuntă modernă îndreaptă-ți atenția către restaurante decorate cu bun gust, cu elemente contemporane. Dacă îți dorești o nuntă clasică, poți opta pentru organizarea nunții într-o curte spațioasă. Dacă în schimb visezi la ceva mai boem, plaja poate fi opțiunea ideală.

  1. Cunoaște-ți lista de invitați

Adeseori cuplurile subestimează numărul de invitați care vor participa la eveniment. Așa că este indicat să știi cât de lungă este lista de invitați înainte de alegerea locației. Dacă te hotărăști asupra unui loc care se dovedește a fi prea mic, acest lucru îți va da dureri de cap și-ți a provoca un nivel de stres care n-ar trebui să existe în ziua nunții. Totodată, stabilirea numărului de invitați te a ajuta și în gestionarea corespunzătoare a bugetului.

  1. Ia în considerare bugetul

Când vine vorba de buget, acesta nu face referire strict la închirierea localului. Trebuie mai întâi să te interesezi ce ai inclus și ce-ți dorești să facă parte din design. Decorul, designul floral, meniul vor crește costurile destul de mult. Așa că, e bine ca în această situație să compari mai multe variante. În acest sens, găsești opțiuni de localuri pentru evenimente pe Tulipr.ro. Aceasta este o platformă utilă, care reunește diferiți furnizori pe care tu îi poți contacta pentru evenimentul tău. În acest sens sarcina ta va deveni mult mai ușoară, rapidă și eficientă.

  1. Gândește-te la confortul oaspeților

În cazul în care la nuntă vor participa multe persoane din afara orașului, care pot veni chiar de la distanțe mari, atunci trebuie să te gândești și la spațiile de cazare pentru ei. Astfel că, restaurantul unui hotel poate reprezenta varianta ideală. Vezi care sunt ofertele, bugetul necesar și nu-i lăsa pe invitații tăi să-și faci griji asupra locului în care vor dormi, ci răsplătește-le efortul de a-ți fi alături.

În concluzie, când vine vorba de alegerea locației pentru nuntă e nevoie să te gândești la preferințele personale, la viziunea ta asupra modului în care se va desfășura acest eveniment, dar în același timp trebuie să ai în vedere și necesitățile invitaților. Totodată, stabilește cu prioritate numărul aproximativ al invitaților pentru a nu alege un spațiu prea mic sau mult prea mare și contactează mai mult furnizori, pentru a fi sigur că bugetul tău este cheltuit corespunzător.

Sursa foto: unsplash.com

Citește și
SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata