Take a fresh look at your lifestyle.

UPDATE – Se curăță noroiul. Trafic îngreunat la Bonțida – Electric Castle. Mașini parcate pe șosea, parcări inundate. Soluția!

0

electric-castle-parcari-inundateCentrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că în județul Cluj, traficul rutier se desfășoară cu mare dificultate pe DN1C Apahida — Gherla, în zona Bonțida, din cauza mai multor autovehicule oprite pe marginea drumului, festivalul muzical ‘Electric Castle’ atrăgând numeroși participanți.

electric-castle-parcari-inundate-1

 

Întrucât locurile de parcare amenajate sunt fie ocupate, fie inundate (în zonă plouă), polițiștii îi sfătuiesc pe participanți să folosească autobuzele puse la dispoziție de organizatori, care pleacă din municipiul Cluj-Napoca. Numai că, soluția, așteptarea pentru autobuze este mare.

plecare-electric-castle

De asemenea, le este recomandat conducătorilor auto să respecte indicațiile polițiștilor care asigură fluidizarea circulației.

Pentru evitarea zonei, poate fi folosită o rută ocolitoare, însă aceasta este mai lungă cu aproximativ 50 de kilometri: DN16 Apahida — Cămărașu, DJ109C Cămărașu — Geaca — Țaga — Gherla.

Este posibil ca și în zilele următoare să apară probleme de trafic pe DN1C, în zona Bonțida, întrucât festivalul se termină în data de 28 iunie.

electric-castle-parcari-inundate-1
electric-castle-1

UPDATE – 16.45

Ploaia s-a oprit la Bonțida, locul unde se ține Electric Castle. Reprezentanții festivalului au anunțat că deja au început să curețe terenul plin de mocirlă.

Aceștia mai arată că vor acoperi noroiul cu paie și scoarță de copac.

”Work in Progress. Vremea tine cu noi. In acest moment prioritatile noastre sunt consolidarea cailor de acces cu pietris, curatarea si vidanjarea curtii interioare si consolidarea intrarii in camping. We are the people!”, au precizat organizatorii Electric Castle.

foto: Andrei Medve – Electric Castle

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata