Take a fresh look at your lifestyle.

Tragedie fără margini pentru o familie din Dej. Un tată și fiul lui s-au înecat la mare, la Mangalia

0

inec-marea-neagraTragedie într-o familie din Dej. Tatăl şi fiul au intrat în apă, în Marea Neagră, la Manglaia, în ciuda avertizărilor lansate de salvamari, care au arborat steagul roşu (interdicţie de scăldare) și s-au înecat. Părintele a fost scos din apă în dreptul restaurantului Laguna şi n-a putut fi salvat. Fiul lui s-a aruncat în apă şi, din cauza mării agitate, a fost prins sub stabilopozi, iar echipajele de intervenţie au reuşit cu greu să-l scoată.

Cadrele medicale ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa au fost solicitate să intervină, luni, 22 august, în Mangalia, pe plaja Laguna, acolo unde un bărbat în vârstă de 45 de ani a fost scos din apă inconştient. La faţa locului s-a deplasat şi elicopterul SMURD.

Bărbatul a fost resuscitat minute în şir, însă medicii nu au mai putut face nimic, acesta fiind declarat decedat. La câteva minute după decesul bărbatului de 45 de ani, militarii din cadrul ISU şi cadrele medicale au fost informate că şi un minor, de 17 ani, a intrat în apă şi nu a mai ieşit. Și fiul bărbatului a fost găsit decedat.

În acest an, în Marea Neagră, 37 de persoane s-au înecat.

„Ne sunt sufletele impietrite de durere la aflarea vestii disparitiei nedrepte a celui care a fost un prieten . I-am cunoscut, i-am apreciat, l-am admirat! Vom ramane vesnic in amintirea noastra! Suntem alaturi de familiile indoliate. Sincere condoleante familiei Butuza”, a scris o apropiată a familiei pe Facebook.

gabriel-butuza-inecat-mangalia

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata