Take a fresh look at your lifestyle.

VIDEO – TRAGEDIE – Un elicopter militar de la Câmpia Turzii s-a PRĂBUȘIT! 8 militari au MURIT!

0

elicopter-prabusitUn elicopter militar s-a prăbuşit, vineri dimineaţă, la limita dintre judeţele Sibiu şi Mureş, la bordul elicopterului aflându-se zece persoane, opt dintre acestea fiind decedate. Ministrul Apărării Naţionale, Mircea Duşa, a declarat că anunţul la 112 a fost făcut de unul dintre militarii aflaţi la bord. El a mai precizat că în zona accidentului vizibilitatea este redusă, potrivit Medifax.ro.

Mnisterul Apărării Naţionale confirmă, printr-un comunicat de presă, că opt militari şi-au pierdut viaţa şi alţi doi au fost răniţi în urma prăbuşirii unui elicopter militar IAR-330 PUMA, vineri, în jurul orei 10.40, pe raza localităţii Mălâncrav, din judeţul Sibiu.

Citește și …

Află cine sunt cei 8 militari decedați odată cu prăbușirea elicopterului de la Câmpia Turzii și date despre cei doi supraviețuitori

Citește și …

Cei doi militari care au supraviețuit prăbușirii elicopterului, transportați cu un avion de la Tîrgu Mureș la București

accident-aviatic-sibiu

Potrivit MApN, elicopterul era de la Baza 71 Aeriană de la Câmpia Turzii şi se afla în misiune, urmând să participe la un exerciţiu în Poligonul Cincu.

Opt persoane au murit după prăbuşirea elicopterului militar în judeţul Sibiu, iar alte două au fost evacuate cu elicopterul SMURD ajuns de la Târgu Mureş, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu.

elicopter-prabusit-1
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu, Bianca Sabău, a declarat corespondentului MEDIAFAX că acţiunea de căutare a elicopterului este coordonată de judeţul Sibiu, dar sunt implicate forţe şi din Mureş.

„În accidentul aviatic s-au înregistrat opt persoane decedate, iar alte două victime au fost evacuate cu elicopterul SMURD de la Târgu Mureş, care a ajuns în zona accidentului”, a spus Bianca Sabău.

Ea a confirmat faptul că elicopterul s-a prăbuşit în zona denumită Stejăriş, între localităţile Iacobeni şi Mălâncrav, într-o zonă împădurită.

Citește și …..

Primele IMAGINI de la TRAGEDIA în care au murit 8 militari de la Câmpia Turzii. Elicopterul militar s-a PRĂBUȘIT!

elicopter-prabusit-sibiu

video/foto: oradesibiu.ro

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata