Take a fresh look at your lifestyle.

Transport gratuit pentru amatorii de lectură

0

Campania de promovare a lecturii „Cărțile pe față” continuă și anul acesta. Cu ocazia celei de-a șaptea ediții a Salonului de Carte Bookfest Cluj-Napoca, organizatorii evenimentului, în parteneriat cu Primăria Cluj-Napoca și Compania de Transport Public Cluj-Napoca, revine în sprijinul clujenilor iubitori de carte.

Astfel, toți cei care vor circula azi, cu mijloacele de transport în comun din municipiu, vor beneficia de gratuitatea călătoriilor dacă citesc o carte în autobuz, troleibuz sau tramvai.
Gratuitatea se aplică pe toată durata zilei și numai călătorilor care citesc o carte tipărită (nu și ebook sau audiobook).

Salonul de Carte Bookfest Cluj Napoca poate fi vizitat începând de joi, la Centrul Cultural Casino din Parcul Central „Simion Bărnuțiu”, până duminică 9 septembrie, între orele 10:00 și 20:00, iar intrarea publicului este liberă. În cadrul Salonului sunt prezenți peste 20 de expozanți, printre care unele dintre cele mai importante edituri din România, distribuitori de carte, dar și distribuitori de muzică și distribuitori de jocuri pentru copii.

loading...
Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata