Take a fresh look at your lifestyle.

Transportatorii reiau protestele de stradă

0

Confederația Operatorilor și Transportatorilor Autorizați din România (C.O.T.A.R.) va relua protestele de stradă, joi, 21 martie,  dacă Guvernul nu va promova OUG promisă în urmă cu trei săptămâni. La protest vor participa transportatori autorizați aparținând membrilor COTAR, însumând peste 5000 de autovehicule.

„Coloana se va forma din fața Guvernului, până la Casa Presei. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat, atât în București, cât și pe drumurile naționale, de unde vor veni coloane de mașini din toate regiunile. Dacă nici de această dată nu se va rezolva problema semnalată de noi, transportatorii rutieri autorizați de persoane, vom organiza un miting de amploare în fiecare săptămână, în perioada următoare, când vor bloca Bucureștiul cu autocare, microbuze și taxiuri din întreaga țară”, a declarat Vasile Ștefănescu, președintele COTAR.

COTAR cere Guvernului să rezolve cu celeritate această situație și să excludă falșii transportatori de pe drumurile României, așa cum sunt excluși falșii medici, falșii preoți sau falșii avocați, deoarece cei care practică pirateria în transporturi, fără licență și fără autorizație, nu sunt altceva decât falși transportatori de persoane.

loading...
Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata