Take a fresh look at your lifestyle.

Trece pandemia, începe campania electorală. Parking inaugurat „întâmplător” la final de iulie

0

Trece pandemia și începe campania electorală. Parkingul de pe strada Primăverii numărul 20, din Cluj-Napoca, va fi inaugurat în luna iulie. Potrivit Autorității Electorale Permanente, alegerile locale ar putea avea loc în luna septembrie. În iulie, la momentul inaugurării, primarul Emil Boc se va afla în precampanie, dacă nu chiar la începutul campaniei electorale. Ultimul parking a fost inaugurat la Cluj-Napoca în 2018, fiind cel de pe strada Negoiu. El trebuia să fie gata în 2016, an electoral, dar firma care lucra la construcție a intrat în faliment.

Un nou parking cu 378 de locuri de parcare va fi realizat până la sfârșitul lunii iulie 2020, se laudă edilul pe pagina sa de Facebook. Acesta a publicat mai multe fotografii de pe șantier.

„Lucrările la Parking Primăverii nr. 20 se apropie de finalizare. Lucrarile sunt în grafic. În acest moment, parking-ul este finalizat în proporție de 82,5%. După finalizare, acesta va oferi locuitorilor din zonă 378 noi locuri de parcare dintre care: 16 pentru persoane cu dizabilităţi plus 4 locuri pentru motociclete/mopede şi 60 de locuri pentru biciclete”, mai adaugă edilul.

Detalii obiectiv de investiții:
– regim de înălțime: 2S+P+4E/5E/6E parțial
– număr de locuri: 378
– suprafață construită: 1532,32 mp
– suprafață construită desfășurată: 13.196,80 mp.

foto: Facebook – Emil Boc.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata