Take a fresh look at your lifestyle.

Trei clujeni au fost arestați pentru proxenetism. Le-au convins pe fete, prin metoda loverboy, să iasă la produs lângă Dej

0

prostituatePoliţiştii clujeni au reţinut, pentru 24 de ore, trei bărbaţi bănuiţi de comiterea infracţiunii de proxenetism, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal. Bărbații le-au făcut pe fete să se îndrăgostească de ei, iar mai apoi le-au trimis la produs. Proxeneții au fost reținuți în primă fază, după care au fost arestați preventiv pentru 30 de zile. 

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Dej efectuează cercetări faţă de trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 33 şi 46 de ani, din Dej şi Căşeiu, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de proxenetism.

În fapt, în cursul anului 2015, cei în cauză ar fi determinat, prin metoda loverboy , trei femei să practice prostituţia pe raza municipiului Dej şi ar fi obţinut foloase patrimoniale în urma acestei activităţi.

Activitatea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

*** conform Codului penal: Determinarea sau înlesnirea practicării prostituţiei ori obţinerea de foloase patrimoniale de pe urma practicării prostituţiei de către una sau mai multe persoane se pedepseşte cu închisoarea de la 2 la 7 ani şi interzicerea exercitării unor drepturi.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata