Take a fresh look at your lifestyle.

Trei dealeri de droguri, din Cluj-Napoca, au primit „cadou” de Crăciun din partea judecătorilor

1

Polițiștii din Cluj au pus în aplicare 3 mandate de executare a pedepselor, emise pe numele a trei bărbați din Cluj-Napoca.

Cei trei au fost condamnați la închisoare cu executare pentru efectuare de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive. Încarcerarea infractorilor a avut loc cu două zile înainte de Crăciun.

La data de 23 decembrie, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Cluj au identificat şi reţinut un bărbat de 32 de ani, din municipiul Cluj-Napoca. Bărbatul a fost condamnat de magistraţii Tribunalului Cluj la o pedeapsă privativă de libertate pentru 3 ani şi 4 luni de închisoare, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de efectuare de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Cel în cauză a fost condus şi predat reprezentanţilor Penitenciarului Gherla în vederea executării pedepsei.

*****

La data de 23 decembrie, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Cluj au identificat şi reţinut un bărbat de 31 de ani, din municipiul Cluj-Napoca. Bărbatul a fost condamnat de magistraţii Tribunalului Cluj la o pedeapsă privativă de libertate pentru 3 ani şi 8 luni de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de efectuare de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Cel în cauză a fost condus şi predat reprezentanţilor Penitenciarului Gherla în vederea executării pedepsei.

*****

La data de 23 decembrie, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Cluj au identificat şi reţinut un bărbat de 44 de ani, din municipiul Cluj-Napoca. Bărbatul a fost condamnat de magistraţii Tribunalului Cluj la o pedeapsă privativă de libertate pentru 4 ani şi 10 luni de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de efectuare de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Cel în cauză a fost condus şi predat reprezentanţilor Penitenciarului Gherla în vederea executării pedepsei.

Citește și
1 Comentariu
  1. Ovidiu Oltean spune

    Alea sunt pedepse pentru dealeri de droguri ? Hai sa fim seriosi ! Dupa 1,5 ani de pedeapsa, ies din puscarie si se apuca iar sa distruga tineri .
    Minima pedeapsa ce le-as da-o , ar fi macar 15 ani cu executare completa ca sa aiba timp baietii astia pentru meditare. Numai in felul asta i-ai putea descuraja sa mai faca prostii .

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata