Take a fresh look at your lifestyle.

Trei infracțiuni dintr-un șut! Cum a reușit un șofer clujean să-i uimească pe oamenii legii

0

sofer-beat-1-actualmmPoliţiştii clujeni au depistat, în trafic, un conducător auto aflat sub influenţa alcoolului, care circula cu un vehicul neînmatriculat şi care nu avea permis de conducere.

La data de 21 ianuarie, ora 22:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Turda- Secţia 9 Poliţia Rurală Turda au identificat, în trafic, la volanul unui autoturism neînmatriculat, un conducător auto fără permis de conducere, aflat sub influenţa alcoolului.

Bărbatul, de 47 de ani, din Aiton, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe DJ 103G, pe raza localităţii Ceanu-Mic, din comuna Tureni.

În urma verificărilor efectuate de către poliţişti, s-a stabilit faptul că acesta nu poseda permis de conducere, se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, iar autoturismul era neînmatriculat.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de  punerea în circulaţie a unui vehicul neîmatriculat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducrea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata