Take a fresh look at your lifestyle.

Trei polițiști din Cluj sunt buni de plată. Au ținut mașina unui om cercetat pentru proxenetism în curtea instituției și s-a degradat

0

Trei polițiști din Cluj s-au făcut buni de plată, după ce au ținut mașina unui om cercetat pentru proxenetism în curtea instituției, timp în care autovehiculul s-a degradat. Bărbatul i-a dat în judecată și a câștigat în instanță, potrivit realitatea.ro.

În anul 2014, cei trei polițiști de la Brigada pentru Combaterea Crimei Organizate din Cluj au pus sechestru pe o mașină de lux a unui om care era cercetat de proxenetism. Până în anul 2017, mașina a stat în curtea unei instituții, timp în care s-a degradat. În tot acest timp, proprietarul și-a revendicat mașina, însă solicitarea sa a fost respinsă.

Bărbatul a făcut apel în instanță pentru ca mașina lui să fie pusă într-un loc sigur sau măcar să fie acoperită cu o prelate, însă cererile sale au fost respinse.

În anul 2017, când bărbatul a scăpat de acuzații, a reușit să își recupereze mașina, însă a plătit aproximativ 11.000 de lei pentru reparații. Băbatul dat în judecată Poliția Română, dar și pe cei trei polițiști pentru a recupera această sumă.

Poliția Rpmână s-a derogat de orice responsabilitate, spun polițiștii, iar acum agenții trebuie să plătească din propriul lor buzunar banii pentru repararea mașinii.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata