Take a fresh look at your lifestyle.

Trei șoferi beți au fost prinși la Cluj într-o singură zi. Și amenzile au curs cu zecile

0

sofer-beat-1-actualmmIeri, poliţiştii rutieri au fost prezenţi pe principalele artere de circulaţie din judeţ pentru a preveni producerea de accidente de circulaţie. Activitatea s-a axat, cu precădere, pe combaterea consumului de alcool la volan, factor aflat printre principalele cauze generatoare de evenimente de circulaţie.

În urma controalelor efectuate în trafic, au fost constatate trei infracţiuni rutiere. Doi conducători sunt cercetaţi pentru conducere sub influenţa alcoolului.

Primul, de 27 de ani, din Turda, a fost depistat în timp ce se deplasa pe strada Dorobanţilor, din Cluj-Napoca, iar cel de al doilea, de 49 de ani, a fost oprit pentru control în Viişoara. Un al treilea conducător auto, de 47 de ani, din Călăţele, care conducea un autovehicul pe DN 1R, a fost identificat şi este cercetat pentru conducere fără permis.

Pe raza municipiului Cluj-Napoca, în urma verificărilor efectuate în trafic, pentru neregulile constatate, poliţiştii rutieri au fost nevoiţi să aplice 93 de sancţiuni contravenţionale, să reţină opt permise de conducere şi să retragă patru certificate de înmatriculare.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata