Take a fresh look at your lifestyle.

Trei urmăriți național, prinși de polițiștii din Cluj. Vezi pentru ce erau condamnați!

0

retinutPoliţiştii clujeni au depistat, într-o singură zi, trei persoane, date în urmărire naţională, pentru a executa pedepse privative de libertate.

La data de 13 noiembrie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au acţionat pentru depistarea persoanelor date în urmărire naţională şi internaţională, a persoanelor dispărute şi a celor care se sustrag urmăririi penale. În acest context, au fost identificate 3 persoane, pe numele cărora au fost emise mandate de executare a pedepsei.

În jurul orei 09:30, poliţiştii au depistat pe strada Cantonului, din municipiul Cluj-Napoca, o femeie, de 69 de ani, dată în urmărire naţională. Pe numele acesteia, Judecatoria Cluj-Napoca a emis mandat de executare a pedepsei de 3 luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de „efectuare de operaţiuni cu materiale pirotehnice fără drept”.
Femeia a fost depusă în Penitenciarul Gherla- Secţia Exterioară Cluj.

Alţi doi bărbaţi, de 35 de ani, respectiv de 28 de ani, din Cluj-Napoca, urmăriţi naţional, au fost identificaţi de poliţişti. Pe numele bărbatului de 35 de ani, Judecătoria Cluj-Napoca a emis mandat de executare a 1 an şi 6 luni de închisoare pentru infracţiuni la regimul rutier. Acesta a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.

Bărbatul de 28 de ani, extrădat din Germania şi urmărit atât naţional, cât şi intenaţional, a fost condamnat definitiv la 3 ani de închisoare pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

Poliţiştii continuă să fie prezenţi în mijlocul comunităţii clujene pentru menţinerea climatului de siguranţă.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata