Take a fresh look at your lifestyle.

Trei urmăriți, prinși de polițiști în aceeași zi. Află pentru ce erau condamnați!

0

retinutPoliţiştii clujeni au depistat, într-o singură zi, trei bărbaţi daţi în urmărire naţională. Pe numele acestora au fost emise mandate de executare a pedepsei privative de libertate pentru infracţiuni rutiere şi silvice.

Poliţiştii din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Gherla au depistat un bărbat, de 27 de ani, din comuna Aluniş, care posedă mandat de executare a pedepsei.

Acesta are de executat o pedeapsă cu închisoarea de 10 luni şi 20 de zile, pentru săvârşirea infracţiunilor de ,,tăiere ilegală de arbori” şi ,,furt”.

****

În jurul orei 15:30, în urma investigaţiilor efectuate de către poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Huedin, a fost depistat un bărbat pe numele căruia a fost emis mandat de executare a pedepsei închisorii.

Bărbatul, de 46 de ani, din comuna Izvorul Crişului, a fost condamnat la un an de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de ,,conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”.

****

De asemenea, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Comunală Gilău au identificat, pe raza localităţii Gilău, un bărbat care posedă mandat de executare a pedepsei pentru săvârşirea aceleiaşi infracţiuni rutiere.

Tânărul, de 23 de ani, din Gilău, are de executat un an de închisoare şi de achitat 1.800 de lei amendă penală, pentru săvârşirea infracţiunii de ,,conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata