Take a fresh look at your lifestyle.

Trei victorii în trei meciuri. Baschetbaliștii de la U-BT au terminat în forță cantonamentul din Serbia

0

Fosta campioană a României la baschet masculin, U Banca Transilvania Cluj a obținut trei victorii în tot atâtea meciuri de verificare pe care le-a disputat în stagiul de pregătire din Serbia, care s-a încheiat duminică.

În primul joc elevii lui Mihai Silvășan au trecut fără emoții de OKK Novi Pazar, scor 61-86 (16-25, 19-25, 8-17, 18-19), cu Nandor Kuti (15 puncte), Washburn (14) și Rasic (12), cei mai buni marcatori. În meciul doi, U Banca Transilvania s-a impus fără prea mari probleme în fața echipei de ligă secundă K.K. Konstantin Niș. Clujenii au terminat meciul en fanfare, scor 85-56, cu Washburn (18 puncte), Easley (14) și Rasic (10), ca fiind cei mai buni marcatori.

Cel mai tare amical a fost în compania echipei steaua Roșie Belgrad și s-a terminat cu scorul de 75-68 în favoarea ardelenilor. Dacă primele două întâlniri au fost la îndemâna echipei lui Mihai Silvășan, partida cu Steaua Roșie a fost echilibrată, clujenii reușind să-și apropie victoria abia pe finalul întâlnirii.

Duminică, U Banca Transilvania a revenit în țară, iar marți, 4 septembrie echipa își va relua, la Cluj, pregătirile în vederea noului sezon. Primul meci, în Liga Națională, este programat pe octombrie, acasă, cu BCMU Pitești.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata