Take a fresh look at your lifestyle.

Tupeu de HOŢ! Mergea la furat cu maşina şi nu avea permis. Clujeanul a ajuns în arest

0

retinutUn tânăr de 20 de ani din Cluj -Napoca a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru comiterea infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi furt calificat, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul Penal.

În fapt, la data de 26 septembrie a.c., în jurul orei 01:48, tânărul a fost depistat de poliţişti rutieri din cadrul poliţiei municipiului Cluj-Napoca în timp ce conducea autoturismul pe str. Calea Mănăstur din municipiul  Cluj – Napoca, fără a poseda permis de conducere.

De asemenea, cu ocazia cercetărilor efectuate, a rezultat că, la 01 octombrie, pe timpul nopţii, tânărul de 20 ani, împreună cu alte două persoane, ar fi pătruns în sediul unei societăţi comerciale  din municipiul         Cluj–Napoca, iar din interior ar fi sustras 5 drujbe, cauzând un prejudiciu de aproximativ 7.000 lei.

În data de 02.10.2014, prin ordonanţa procurorului s-a dispus extinderea urmăririi penale şi continuarea acesteia faţă de tânărul de 20 de ani, pentru comiterea infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi furt calificat, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul Penal.

În aceeaşi zi, acesta a fost prezentat cu propunere de arestare preventivă Judecătoriei Cluj–Napoca, iar instanţa a dispus faţă de aceta luarea măsurii arestării preventive pe o durată de 30 de zile.

Cercetările vor fi continuate de către poliţişti pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata