Take a fresh look at your lifestyle.

Ucigașul cu BMW al femeii din Huedin a scăpat din arestul IPJ Cluj. BANII ar fi rezolvat totul! În Anglia a fost CONDAMNAT!

0

Lorant Kudor Duka, tânărul care săptămâna trecută a omorât o femeie în Huedin, după ce a lovit-o cu un autoturism BMW și a fugit cu cadavrul pe capotă, a scăpat din arestul Inspectoratului Județean de Poliție Cluj. Totul a fost posibil după ce avocatul acestuia a contestat măsura arestului preventiv dată de judecătorii de la Judecătoria Huedin, la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huedin. Contestația s-a judecat joi la Tribunalul Cluj, iar magistrații au dispus ca ucigașul cu BMW să fie plasat în arest la domiciliu. În Anglia, același Lorant Kudor Duka, a fost condamnat de către instanță și i-a fost retras dreptul de a conduce pe o perioadă de 12 luni. Copiii femeii ucise ar fi primit bani de la familia tânărului care le-a omorât mama și astfel au renunțat la latura civilă din dosar. Tocmai acești bani ar fi fost „pașaportul” tânărului spre libertate, arată surse din anchetă.

În 27 aprilie, o femeie de 75 de ani din Huedin era omorâtă pe strada Fildului de către Lorant Kudor Duka, un tânăr de 24 de ani. După impact, tânărul a gonit cu cadavrul femeii pe capotă până la ieșirea din oraș. Aici, arată probele din dosar, a făcut cu autoturismul manevre stânga-dreapta pentru a scăpa de corpul femeii și și-a continuat deplasarea. Cinci ore mai târziu a intrat în custodia polițiștilor care l-au reținut pentru 24 de ore. În cele cinci ore, tânărul a consumat alcool la un local din Huedin. În 28 aprilie, judecătorii de la Judecătoria Huedin, la propunerea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Huedin, l-au trimis în arest preventiv pe Lorant Kudor Duka pe o perioadă de 30 de zile. Avocatul tânărului a contestat măsura, iar la o săptămână de la uciderea femeii judecătorii de la Tribunalul Cluj au decis eliberarea acestuia din arestul Inspectoratului Județean de Poliție Cluj și plasarea lui în arest la domiciliu. Asta înseamnă că tânărul poate face ce dorește, dar nu poate părăsi curtea imobilului în care locuiește sau apartamentul după caz.

Surse din anchetă arată pentru publicația noastră, Ziarul Clujean, că cei 4 copii ai femeii ucise nu se vor constitui parte civilă în dosarul de ucidere a mamei lor. Asta pentru că fiecare dintre ei ar fi primit de la familia lui Lorant Kudor Duka câte 3.000 de lei, în total 12.000 de lei. Faptul că rudele femeii ucise nu se constituie parte civilă în dosar și au renunțat la pretenții, spun anchetatorii, a contat foarte mult în fața judecătorilor de la Tribunalul Cluj. Magistrații au decis ca Lorant Kudor Duka să iasă din arestul IPJ Cluj și să rămână în arest la domiciliu.

Deși rudele femeii omorâte au renunțat la latura civilă din dosar, Lorant Kudor Duka va fi trimis în judecată pe latură penală pentru infracțiunile de “ucidere din culpă”, “conducerea unui vehicul înmatriculat în alt stat, fără drept de circulaţie în România” și “părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie”.

Reporterii publicației noastre, Ziarul Clujean, au ajuns cu investigațiile în Regatul Unit al Marii Britanii. În Anglia, în orașul Doncaster, Lorant Kudor Duka a comis mai multe infracțiuni rutiere și într-un final a fost condamnat de către o instanță britanică la muncă supravegheată în folosul comunității și i-a fost retras dreptul de a conduce pe o perioadă de 12 luni. Decizia judecătorilor englezi a fost dată în anul 2016, în luna noiembrie, după cum precizează pentru publicația noastră ofițerul de presă al Doncaster South Yorkshire Police – Secția de Poliție din orașul Doncaster.

„Cetățeanul român Lorant Kudor-Duka, în vârstă de 24 de ani, cu domiciliul stabilit pe strada Hexthorpe Road din Doncaster a fost condamnat la 100 de ore de muncă în folosul comunității și a primit interdicție de a conduce autovehicule pe teritoriul Angliei pentru o perioadă de 12 luni. După expirarea perioadei, individul trebuie să susțină un nou examen pentru a obține dreptul de a conduce pe teritoriul UK. Munca în folosul comunității nu este remunerată și este supravegheată. Nu pot preciza la acest moment dacă persoana și-a executat pedeapsa”, precizează ofițerul poliției din Doncaster pentru publicația noastră Ziarul Clujean.

Citește și …
EXCLUSIV – Femeie OMORÂTĂ, dusă pe capotă și abandonată, la Huedin. Șoferul vinovat este căutat de polițiști. Ce tip de mașină are criminalul
Citește și …
FOTO – Cine este criminalul cu BMW care a omorât o femeie în Huedin și a plecat cu cadavrul pe capotă. Motivul pentru care a fugit
Citește și …
VIDEO – Arest preventiv pentru BMW-istul care a ucis-o pe femeia din Huedin și i-a dus cadavrul pe capotă. Ce a făcut după ce a omorât-o
Citește și …
IPOTEZĂ! Ucigașul cu BMW al femeii din Huedin ar putea scăpa din arest. Cum este posibil

Citește și
SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata