Take a fresh look at your lifestyle.

UDMR-iștii se bat pentru funcții babane, maghiarii trăiesc în sărăcie. Bogdan Huja, liderul PRM Cluj, și colegii săi îi ajută pe nevoiași

8
Bogdan-Huja-Catalin-Adamuta-PRM Cluj (6)
foto: Facebook.com/HujaBogdanNicolae

În timp ce la Cluj-Napoca liderii UDMR își împart funcțiile la congresul partidului, fără să se gândească la cei pe care îi reprezintă, așa numiții extremiști de la Partidul România Mare îi ajută pe ungurii săraci din județ și nu doar pe ei. Bogdan Huja, președintele PRM Cluj și Cătălin Adămuță, vicepreședinte PRM Cluj, au demonstrat că omenia trece dincolo de barierele politice.

Cei doi lideri ai Partidului România Mare – filiala Cluj, Bogdan Huja și Cătălin Adămuță au vizitat și o familie de unguri din localitatea clujeană Aghireșu. Vizita la Aghireșu s-a făcut în cadrul unei campanii de ajutorare a oamenilor nevoiași.

Bogdan-Huja-Catalin-Adamuta-PRM Cluj (1)
Cătălin Adămuță, stânga – Bogdan Huja, dreapta

 

Tinerii politicieni au demonstrat astfel că membrii din UDMR nu se gândesc la cei pe care se bazează când cer voturi.

O familie amărâtă a primit ajutorul tinerilor politicieni chiar în ziua în care la Cluj-Napoca se împărțeau funcțiile la Congresul UDMR. Acțiunea celor din PRM distruge mitul potrivit căruia ungurii se ajută întrei ei.

Bogdan-Huja-Catalin-Adamuta-PRM Cluj (4)
Trăiesc dintr-o pensie

 

 

La familia Batka din Aghireșu nu a trecut pragul un ungur, ci un român. Femeia este oarbă aproape de tot, nu are nici măcar un leu pensie, iar cea a soțului soțului ei merge în mare parte pe medicamente. Au primit ajutoarele cu mare bucurie.

Bogdan-Huja-Catalin-Adamuta-PRM Cluj (2)
Mai mult de jumătate din pensie se duce pe medicamente

 

„În timp ce UDMR-istii îsi împart ciolane si functii în inima Transilvaniei, oamenii pe care ar trebui sã-i reprezinte în Parlamentul României, trãiesc de pe o zi pe alta. 

Eu, impreunã cu alti membri ai PRM CLUJ, am continuat o actiune caritabilã, începutã cu luni în urmã, de ajutorare a românilor, indiferent de etnie.

UDMR-istii ar trebui sã lase deoparte subiecte ce tin de domeniul STIINTIFICO-FANTASTICULUI, gen autonomia unor zone ale Ardealului si ar putea sa facã ceva pentru ajutorarea oamenilor pe care CICÃ îi reprezintã.

Cazul familiei domnului Batka Ludovic, din Aghires (Cluj) nu este singular. Trebuie sã ne ajutãm unii pe altii cât mai mult, sã dãm dovadã de solidaritate indiferent de etnie, vârstã sau zonã.
Vom continua aceste actiuni si oricine doreste sã facã o donatie de orice fel este binevenit”, a scris Bogdan Huja pe pagina lui de Facebook.

 

 

Citește și
8 Comentarii
 1. Andrei spune

  Sincere felicitari! Avem nevoie de astfel de politicieni, avem nevoie de o Romanie normala!

 2. Alexandru spune

  Felicitari acestor doi tineri care nu se gandesc doar la ei ,ca si restul politicienilor! Un exemplu de urmat!

 3. Andra spune

  Bravo baieti! Sunteti exemple demne de urmat!

 4. Ionut spune

  Jos palaria. Asta ar trebui sa insemne politica. Dorinta de a ajuta pe cei din jur.

 5. dr. dan brudascu spune

  UN GEST FRUMOS, DAR CAM INUTIL. DIN PUNCT DE VEDERE POLITIC VREAU SA SPUN. OAMENII CARE AU PRIMIT AJUTORUL MERITA ASTFEL DE GESTURI. DAR ASTA E. EU, CA DEPUTAT, AM AJUTAT ANI DE ZILE UN UNGUR DINDU-I, LUNA DE LUNA, SUME CONSIDERABILE PENTRU PLATA INTRETINERII. DAR DEGEABA. CACI NEFERICITUL OBISNUIA SA BEA BANII FAMILIEI. DECI, IN OPINIA MEA, SUNT NECESARE GESTURI FIRESTI, NORMALE. IN REST, LUCRURILE STAU ALTFEL DECAT VOR POLITICIENII.

  1. ionut spune

   Asta ar trebui sa insemne politica. Din pacate acest termen este folosit total gresit de cei ce ar trebui sa ne ajute si sa ne sprijine Dumneavoastra, domnule Brudascu, sunteti printre putinii politicieni care poate ridica fruntea sus cand merge pe strada. OMENIA E MAI IMPORTANTA DECAT TOATE.

 6. Alpar NAGY spune

  Stimate domnule Huja. Ca preot al comunității reformate din Aghireșu, îmi exprim respectul pentru gestul exprimat față de unul dintre enoriașii mei. Totuși, nu pot să trec cu vederea modul în care vă folosiți de acest gest să denigrați comunitatea maghiară și reprezentanții ei. Doresc să vă informez, că nu sunteți singurii, care i-ați ajutat pe familia Batka. Ei au primit ajutoare de două ori și din partea bisericii reformate, în noiembrie 2015 și de Crăciun, tot în 2015. Sunt alocate fonduri pentru încă un pachet, pe care îl vor primi în mai 2016. Doresc să vă informez, că în comunitatea noastră sunt peste 80 de familii nevoiașe, care au nevoie de asemenea gesturi. Noi nu alegem numai una dintre ele, ci încercăm să-i ajutăm pe toți. Nici nu ar fi indicat să consideri o familie mai nevoiașă decât cealaltă. Sper, că vă dați seama, că a susține cu ajutoare atâtea familii, necesită un efort financiar de amploare, fonduri, pe care biserica noastră nu le primește (de la stat în nici un caz). Iar aceste acțiuni nu sunt mediatizate pe site-uri online, și nu chemăm în război casa de pensii, primăria, sau alte instituții, că nu ar ajuta nevoiașii. Noi îi ajutăm pur și simplu, fără a face caz din acest lucru. Așa, că vă rugăm cu respect, să nu folosiți aceste gesturi, pentru a strânge popularitate politică. Dacă ajutați, faceți acest lucru astfel, să nu folosiți gestul Dvs, poentru denigrarea comunității maghiare. Cu respect, Alpar NAGY, preot paroh.

  1. Bogdan spune

   Vă mulţumesc şi apreciez faptul că sunteţi alături de noi, de ideile noastre.
   Aveţi dreptate! Indiferent de scopul lor, aceste acţiuni sunt binevenite atât timp cât aducem un strop de fericire unor oameni care chiar au nevoie.
   Cu stimă,
   Bogdan HUJA, preşedintele PRM Cluj.

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata