Take a fresh look at your lifestyle.

Ultimul trend în mediul de afaceri din Cluj: Automatizarea salarizării și a administrării personalului

0

Tot mai mulți antreprenori optează pentru soluții automatizate pentru afacerile lor – mai mari sau mai mici. Să performezi pe o piață competitivă și în continuă schimbare nu este lucru ușor, iar pentru că timpul, cea mai prețioasă resursă, riscă să se termine înainte ca toate sarcinile repetitive și plictisitoare să se isprăvească, este indicat să apelezi la ajutorul inteligenței artificiale.

La ce folosește un soft automatizat de salarizare și administrare de personal?

Principalele avantaje ale unui soft de salarii și de administrare de personal sunt următoarele: este ușor de folosit și accesibil de oriunde te-ai afla. Tehnologia în cloud îți oferă posibilitatea să accesezi datele de pe orice tip de device – de acasă, din vacanță etc. De asemenea, astfel de programe sunt mereu updatate în privința legislației, ceea ce, din nou, scutește mult timp și efort și, nu în ultimul rând, bani.

Atunci când ai un număr mediu sau mare de angajați, tu, contabilul tău și responsabilii cu resursele umane riscați să nu puteți gestiona în timp util pontajele, salariile și toate evenimentele care pot interveni pe parcurs – concedii, incidente, modificări de contracte etc.

Pentru că atunci când într-un domeniu există un volum mare de muncă apar și riscurile legate de erori umane, este bine să te asiguri că le elimini cu ajutorul unui program de salarii sigur și eficient. Pe lângă operarea rapidă, acesta nu necesită verificare, pentru că erorile sunt eliminate din start.

Avantajele programelor automatizate pentru gestionarea personalului și a salariilor

Să conduci o afacere nu este deloc o treabă ușoară. Sarcinile și preocupările multiple riscă să îți acapareze tot timpul și să conducă fie la suprasolicitare, fie la scăderea performanțelor businessului tău.

Organizarea este unul dintre cele mai importante aspecte de luat în seamă. Iar dacă ai și un număr mare de angajați cu activități multiple, cea mai simplă și eficientă abordare este automatizarea cât mai multor sarcini.

Iată cât de mult te poate ajuta în acest sens un program automatizat de salarizare de la Nextup.ro:

  • calculează automat salariile, contribuțiile sociale și taxele de plătit către bugetul de stat, pentru fiecare angajat în parte;
  • importă în doar câteva secunde pontajul, pe baza căruia se calculează automat statul de plată și se generează declarația D112 (declarația de venituri salariale);
  • oferă posibilitatea trimiterii fluturașului de salariu prin SMS sau via email către angajați;
  • include un sistem de validare al concediilor, ale căror date pot fi introduse chiar de către angajați, urmând ca acestea să fie validate, respectiv înregistrate automat în același sistem;
  • ai acces la rapoarte detaliate privind cheltuielile cu angajații – salarii, bonusuri, tichete valorice etc.
  • poți alcătui într-un astfel de program organigrama, inclusiv împărțirea pe departamente și fișele de post aferente fiecărui membru al personalului;
  • ai acces permanent la istoricul angajaților, de la momentul începerii activității acestora și până în prezent.

Datele introduse sunt salvate automat, în timp real; în plus, există și un backup suplimentar, care îți oferă garanția că acestea nu se vor pierde niciodată.

Așadar, dacă încă nu ai optat pentru o astfel de soluție, ia în calcul să îți eficientizezi activitatea cu o investiție minimă care îți va aduce câștiguri pe termen lung!

Sursa foto: Pixabay.com

Citește și
SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata