Take a fresh look at your lifestyle.

Un bărbat din județul Cluj, cunoscut pentru problemele cu alcoolul, a fost găsit în stare de putrefacție

0

Un bărbat de 62 de ani, din Câmpia Turzii, a fost descoperit în stare avansată de putrefacție. Cadavrul acestuia a fost ridicat și transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca pentru efectuarea necropsiei.

Marți, pompierii și polițiștii au fost chemați pe strada Gheorghe Barițiu din Câmpia Turzii. Vecinii bărbatului au simțit un miros greu și au bănuit că ceva nu este în regulă.

Pompierii și polițiștii l-au găsit pe bărbat în apartament, în stare avansată de putrefacție.

Vecinii spun că bărbatul consuma alcool des și în ultima perioadă se izolase și nu mai socializa.

„La data de 7 septembrie a.c., în jurul orei 14.00, poliția municipiului Câmpia Turzii a fost sesizată de către un tânăr din Câmpia Turzii, cu privire la faptul că, dintr-un apartament vecin se răspândește un miros deranjant, singurul locatar al acestuia nemaifiind văzut de câteva zile. La locația indicată în apel s-au deplasat polițiștii, în interiorul locuinței fiind identificat un bărbat de 62 de ani, care nu mai prezenta semne vitale. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj pentru efectuarea necropsiei. Cercetările sunt efectuate în continuare pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit evenimentul, în cadrul unui dosar penal de ucidere din culpă”, se arată într-o informare a Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata