Take a fresh look at your lifestyle.

Un câine terorizează zeci de familii din Mănăștur

0

muscat-de-caineZeci de familii din cartierul clujean Mănăștur au ajuns la disperare din cauza unui câine aflat în vecinătatea imobilelor în care locuiesc. Potrivit clujenilor, câinele latră tot timpul, iar stăpânii lui nu fac nimic pentru a-l opri. Oamenii spun că au făcut mai multe sesizări și problema a fost rezolvată temporar, dar ea a revenit.

O clujeancă a trimis Primăriei Cluj-Napoca o sesizare în care spune că cel puțin 30 de familii de pe strada Taberei sunt deranjate de lătratul unui patruped, care nu se mai oprește.

„Va scriem in numele mai multor familii de pe strada Taberei legat de faptul ca la prima casa de dupa garajul auto, sensul dinspre calea Floresti (Taberei 10 sau 12) exista un caine de aproximativ doi ani de zile care latra in continuu, zi si noapte, iar stapanii acestuia nu iau nicio masura. Sunt pe putin 30 de familii afectate de galagia produsa non-stop. S-a mai facut o reclamatie la Politia Locala si pentru cateva luni de zile problema a fost rezolvata, dar acum, de vreo luna de zile, cainele a reaparut in tarcul din spatele casei (din fata blocurilor) unde latra fara incetare. Este inchis in tarcul respectiv si nu am vazut niciodata pe cei care locuiesc in imobil sa iasa la el sa vada de ce latra. Mai sunt caini si la alte case vecine, dar acestia latra foarte rar. Va rugam sa luati legatura cu proprietarii cainelui, poate asa ne veti scapa de acest calvar. Nu dorim raspuns la aceasta sesizare, ci doar sa ne fie rezolvata problema. Va multumim!”, scrie Corina într-o sesizare adresată primarului Emil Boc.

Deocamdată, clujeanca nu a primit un răspuns la sesizare.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata