Take a fresh look at your lifestyle.

Un candidat la Președinția României a DISPĂRUT dintr-un hotel din Cluj-Napoca. SPP și Poliția sunt în ALERTĂ!

0
foto: Agerpres

Un candidat la Președinția României, aflat în campanie electorală la Cluj-Napoca, a dispărut joi dimineața, în jurul orei 01:00, dintr-un hotel situat pe Calea Dorobanților. Bărbatul beneficia de serviciile Serviciului de Pază și Protecție în timpul dezbaterilor electorale. Agenții de securitate nu aveau obligația de a-l supraveghea în alte perioade de timp, momente. Candidatul se numește Ninel Peia, un fost membru PSD (exclus din partid).

Ninel Peia s-a cazat la un hotel de trei stele, iar miercuri s-a prezentat în fața clujenilor. În această dimineață, joi, SPP-iștii au bătut la ușa camerei, dar politicianul nu a răspuns. Nici la telefon nu a fost de găsit candidatul. Procedural, agenții au anunțat dispariția la Inspectoratul Județean de Poliție Cluj.

Citește și … IPJ Cluj, despre dispariția și găsirea candidatului Ninel Peia

„În această după-amiază, IPJ Cluj a fost sesizat de către Serviciul de Protecție și Pază despre dispariția lui Ninel Peia, candidat la Președinția României. Acesta s-a cazat ieri la un hotel de pe raza municipiului Cluj-Napoca iar în această dimineață nu a mai fost găsit și nici nu a mai răspuns la telefon. În cauză se efectuează cercetări. Facem precizarea că persoana în cauză beneficia de serviciile de protecție și paza doar pe perioada activităților publice din cadrul campaniei electorale, el fiind văzut pe imaginile de pe camerele de supraveghere părăsind hotelul , în cursul nopții, la ora 1.17 minute”, precizează reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Contactată de Antena 3, soția lui Ninel Peia a declarat: „Nu vă faceți probleme. Dispare des!”.

Viața și averea candidatului Ninel Peia.
Ninel Peia s-a născut pe 7 octombrie 1969 în comuna Brastavățu, județul Olt. Este căsătorit și are trei copii. Este licențiat în Științe Juridice la Facultatea de Drept, iar în 2011 a absolvit Academia Națională de Informații Mihai Viteazul, Colegiul Național de Informații, specializarea Securitatea Națională, potrivit CV-ului publicat pe site-ul personal. Ninel are 9 terenuri intravilan şi agricol, dobândite în perioada 2005 – 2012, o casă de locuit şi o casă de vacanţă şi două autoturisme Mercedes cumpărate în 2007.

De asemenea, acesta are bijuterii de 300.000 euro şi trei conturi bancare de 8.000 lei. El mai deţine părţi sociale la şase firme, a acordat trei împrumuturi în nume personal de 2.311.319 lei şi a contractat două credite de 85.000 lei.

Ninel Peia a obţinut venituri din salarii de 79.000 lei, iar soţia să are venituri de 18.000 lei, potrivit declarației de avere din 2017.

Activitatea politică a candidatului Ninel Peia

A fost ales deputat PSD în 2012, însă 4 ani mai târziu a fost exclus din rândurile social-democraților din cauza unor declarații controversate.

Din 2018, politicianul este președinte al Partidului Neamului Românesc, din partea căruia candidează pentru prima dată la alegerile prezidențiale.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata