Take a fresh look at your lifestyle.

Un clujean de 50 de ani a ajuns să aibă o relație cu o minoră de 14 ani, cu acceptul mamei acesteia

0

Vândută de mamă unui bărbat de 50 de ani, din Dej. Este povestea înfiorătoare a unei copile de 14 ani din din Dej, județul Cluj. Timp de un an, mama fetei a locuit în casă cu monstrul cu chip de om şi le-a încurajat relaţia. Totul, în schimbul unor cadouri scumpe şi a unui apartament. Şi individul şi mama sunt acum trimişi în judecată. Fata, însă, locuieşte în continuare cu mama ei.

.

Declarații oferite pentru Observator:

Tatăl fetei: I-o cumpărat şi cercei şi lănţisor. Eu am aflat de toate după ce m-am întors din Germania.

Bunica fetei: O zis că ea s-a îndrăgostit de el. O fată de 14 ani să se îndrăgostească de unul de 50 de ani, vă daţi seama?

Vecin: I-o cumpărat haine de 62 de milioane de lei vechi într-o zi.

Cadouri scumpe, promisiunea unei vieţi mai bune şi complimente bine ţintite. Este reţeta unui prădător experimentat în faţa căruia o copilă de 14 ani nu a avut nicio şansă. Mai ales când relaţia celor doi a primit binecuvântarea mamei fetei.

Bărbatul de 50 de ani a pus ochii pe fata de 14 ani prin intermediul unei alte minore. Fost impresar, om de afaceri de succes, individul a copleşit-o pe tânără cu atenția lui. I-a cumpărat haine şi bijuterii, a plimbat-o cu maşina şi a dus-o inclusiv la concertul cântăreţului ei preferat – Smiley.

A abuzat, spun anchetatorii, de încrederea de care se bucura în comunitate şi de situaţia vulnerabilă a copilei. Totul, în schimbul întreţinerii de raporturi sexuale.

Tatăl fetei: Am bănuit mai de mult. Am spus că o spus lucruri necurate când o fost aici, o fost pe la şcoală pe la fată, o umblat pe acolo, a fost pe la domnul director.

Vecin: Merge cu el, dar nici măcar nu se pupă. Eu bănuiam că trăieşte cu ea.

Iniţial, când a aflat, mama fetei s-a înfuriat.

Vecin: Când a venit acasă, a fost un scandal monstruos.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata