Take a fresh look at your lifestyle.

Un clujean a furat bijuterii de 8.000 de euro dintr-o mașină parcată

0

bijuteriiPoliţiştii au reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat bănuit de sustragerea unor bijuterii, faptă prin care ar fi produs un prejudiciu de circa 8.000 de euro.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au reuşit depistarea unui bărbat care ar fi sustras bijuterii în valoare de circa 8.000 de euro, dintr-un autoturism parcat în curtea unui imobil din Dej.

În fapt, în cursul lunii decembrie 2014, bărbatul de 31 de ani, din Dej, ar fi pătruns, pe timp de noapte, în curtea unei locuinţe din Dej şi ar fi sustras, dintr-un autoturism parcat, o borsetă în care se aflau bijuterii.

Ulterior, bărbatul ar fi valorificat bijuteriile prin depunerea acestora la case de amanet de pe raza municipiului Cluj-Napoca, pe numele unui alt bărbat.

O parte din bunurile sustrase au fost găsite şi indisponibilizate de către poliţişti pentru recuperarea prejudiciului.

Faţă de bărbatul depistat, cercetat pentru comiterea infracţiunii de ,,furt calificat”, s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Judecătoriei Dej cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, precum şi pentru recuperarea integrală a prejudiciului.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata