Take a fresh look at your lifestyle.

Un clujean mort de beat a intrat cu mașina în poarta Postului de Poliție Măguri Răcătău. Nu s-a oprit

0

Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Florești au dispus măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore față de un bărbat de 41 ani, din comuna Gilău, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de  refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice, tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere, fapte prevăzute și pedepsite de Codul Penal.

Cel în cauză a condus autoturismul pe DJ 107 T şi a intrat cu maşina în poarta de acces auto a unității de poliție din Măguri Răcătău.

Ulterior accidentului, bărbatul a plecat de la fața locului.

La aproximativ 7 km distanță faţă de locul producerii evenimentului, șoferul a fost depistat de către polițiști, care au constatat că emana halenă alcoolica, motiv pentru care a fost condus sediul Secției 6 Politie Rurală Floreşti unde a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea indicată fiind de peste 1.35 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul o fost condus la spital, dar a refuzat prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunilor de  refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice, tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere, urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă o soluție legală.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata