Take a fresh look at your lifestyle.

Un cunoscut medic din Cluj-Napoca s-a SPÂNZURAT! Avea probleme cu legea

0

anonimȘeful secției de Hematologie din cadrul Institutului Oncologic “I. Chiricuță” din Cluj-Napoca, conferenţiarul Andrei Cucuianu, și-a pus capăt zilelor. Acesta s-a spânzurat în locuință, iar cea care l-a găsit atârnând în laț este chiar soția lui.

Ieri seară, în jurul orei 19.00, un echipaj SMURD s-a deplasat de urgenţă în cartierul Gruia, la anunţul disperat al soţiei şefului secţiei de Hematologie din cadrul Institutului Oncologic “I. Chiricuta” din Cluj-Napoca, apel în care femeia a comunicat că soţul său, Andrei Cucuianu, s-a spânzurat.

Medicul Andrei Cucuianu avea doi copii, unul în clasa a XI-a şi celălalt la facultate. Anul trecut, acesta a fost implicat într-un accident rutier, pe care l-a produs fiind beat la volan, cu o alcoolemie foarte mare. Conferenţiarul a fost reţinut pentru 24 de ore, dar a fost eliberat. Procurorii au decis că nu este cazul să solicite mandat de arestare pe numele acestuia deoarece „inculpatul nu prezintă pericol social”, potrivit ziardecluj.ro.

Dramatic este faptul că în urmă cu câţiva ani şi mama doctorului Cucuianu şi-a pus capăt zilelor în acelaşi fel. Conferenţiarul Andrei Cucuianu era un medic foarte apreciat în cadrul colectivului Institutului Oncologic “I. Chiricuta” din Cluj-Napoca, mai precizează sursa citată.

andrei-cucuianu_medlive_hotnews_ro_0

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata