Take a fresh look at your lifestyle.

Un sălăjean și o clujeancă au format echipă bună pentru furat. Au jefuit un bărbat pe strada Observatorului

0

talharie-clujPoliţiştii au depistat, în flagrant delict, un bărbat şi o femeie care ar fi sustras mai multe bunuri de la un bărbat, pe care le deţinea asupra sa.

Ieri,  poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca – Secţia 6 Poliţie au identificat două persoane bănuite de sustragerea unui genţi şi a unui telefon mobil.

Astfel, în jurul orei 20:30, un bărbat de 55 ani, din judeţul Sălaj şi o femeie de 42 de ani, din comuna Aghireşu, judeţul Cluj, i-ar fi sustras unui bărbat o geantă şi un telefon mobil, în timp ce acesta se deplasa pe strada Observatorului.

La momentul comiterii faptei, persoana vătămată, un bărbat de 59 de ani, din Cluj-Napoca, a relatat poliţiştilor că persoanele bănuite l-au deposedat de geanta pe care o purta pe umăr, în care se aflau mai multe acte, bani şi obiecte, sustrăgându-i totodată şi telefonul mobil pe care îl ţinea în mână.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Pentru a nu deveni o victimă a infracţionalităţii stradale, poliţiştii recomandă:

  • Evitaţi deplasările pe trasee aflate în zone mai puţin circulate;
  • Dacă din diverse motive trebuie să circulaţi după lăsarea întunericului, ocoliţi locurile neiluminate;
  • Când observaţi că sunteţi urmăriţi de un individ sau de mai mulţi deplasaţi-vă prin zone intens circulate, chiar dacă acest lucru presupune schimbarea traseului;
  • Nu vă afisaţi ostentativ cu obiecte de valoare;
  • Nu vă lăudaţi persoanelor necunoscute cu bani sau valori pe care le aveţi asupra dumneavoastră sau acasă.
Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata