Take a fresh look at your lifestyle.

Un subofițer MApN s-a spânzurat într-o unitate militară din Cluj-Napoca

0

Un militar MApN a fost găsit spânzurat, luni, într-una dintre încăperile din cadrul unității militare din Someșeni, Cluj. Militarul era, conform Ministerului Apărării, apt psihologic și avea calificativul „foarte bine” la testările psihologice la care a fost supus în ultimii șapte ani, potrivit DIGI24. Bărbatul se numea Felician Codruț Șuteu și avea 42 de ani. Bărbatul nu și-a justificat gestul.

„Caporalul a fost găsit spânzurat într-una dintre încăperile din cadrul cazărmii. S-a apelat serviciul 112 şi la echipajul medical din cadrul unităţii, care au încercat manevre de resuscitare, după care s-a declarat decesul militarului”, a declarat ofițerul de relații publice al unității militare, Andreea Onița.

„În ultimii şapte ani, acesta a primit calificativul ‘foarte bine’, nu ştim ce l-a determinat să recurgă la acest gest tragic. Militarul decedat era operator de tehnică de comunicaţii, centralist”, a spus Oniţa.

Surse militare au declarat, pentru Agerpres, că militarul în cauză a fost declarat apt psihologic la ultima testare, din septembrie 2019, că nu era căsătorit şi că nu a lăsat vreun bilet de adio. El era angajat în cadrul armatei din 2003 şi avea 42 de ani.

Citește și
SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata