Take a fresh look at your lifestyle.

Un turdean s-a apucat de drifturi iar acum are dosar penal pentru două infracțiuni

0

Poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au depistat un bărbat care este bănuit de săvârşirea infracţiunilor de ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și ,,refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”.

În 07 martie, în jurul orei 15:40, poliţişti rutieri din cadrul Postului de Poliție Comunal Mihai Viteazu au depistat un bărbat de 29 ani, din Turda, care a avariat un autoturism în apropierea unei cabane din zona Cheile Turzii, județul Cluj.

Cu ocazia cercetărilor efectuate a rezultat că bărbatul a executat manevre periculoase (drifturi), a pierdut controlul volanului, iar autovehiculul s-a lovit de un stâlp din lemn, fiind avariat.

Conducătorul auto a refuzat prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, iar în momentul verificării acestuia în evidențele Poliției Române s-a constatat că permisul de conducere îi este reținut.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de  ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere”și,,refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”, fapte prevăzute și pedepsite de Codul Penal.

foto: arhivă

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata