Take a fresh look at your lifestyle.

Urban PLAYFIELD – Un weekend plin de energie şi adrenalină la Cluj

0

Urban PLAYFIELD a adus împreună comunitatea sportivă pentru un weekend plin de energie şi adrenalină: motoare turate pe un super-circuit de enduro, demonstraţii de forţă şi trick-uri pe mini-ramp cum demult nu am mai văzut. Sports Festival a creat un adevărat loc de joacă pe platoul dintre BT Arena şi Cluj Arena pentru pasionaţii de mişcare din 10 sporturi: enduro, crosstraining, escaladă, BMX, skateboard, zumba, roundnet, capoeira, kyokushin, karate WUKF.

• Patric Iluţ – the flying boy, s-a alăturat comunităţii Sports Festival şi a făcut un super show, alături de cei mai buni skateri din Cluj. La doar 11 ani, deţine deja titlul de vicecampion mondial la skateboard. Este fost campion european la snowboard şi este proaspăt campion naţional la wakeboard.

• Crosstraining Challenge a însemnat provocări şi demonstraţii de forţă ale unora dintre cei mai puternici sportivi din Cluj. Alisia Perşa, fetiţa despre care se spune că este un adevărat fenomen şi care la 12 ani făcea 500 de flotări, a încheiat evenimentul cu un street workout demo.

”Sports Festival a reuşit să deruleze un eveniment foarte bine organizat chiar şi în condiţiile actuale. Au fost 2 zile în care am avut parte de un adevărat spectacol sportiv şi am avut ocazia să vedem ce înseamnă comunitate. Mă bucură faptul că este în continuă creştere interesul pentru mişcare/sport, iar Sports Festival este un promotor foarte important” – Tiberiu Băiţă, antrenor T-Gym.

”Chiar dacă numărul participanţilor a fost mai redus faţă de anii precedenţi, atmosfera din cadrul acestui mini-festivalul a fost super faină! Mă bucur ca am reuşit să punctăm al 3-lea an consecutiv şi să transmitem ideea de sport, mişcare şi comunitate! Stay strong! Ne vedem la anul!” – Daniel Faur, antrenor The Box.

”Glad that this sports event was possible in the current situation, we are happy to have been part of it. We are also proud of Arka athletes who stepped up to the challenge and our supportive community in general” – Karim Maamoun, antrenor Arka – Strenght&Conditioning.

• Cei mai buni rideri din România s-au întrecut la SUPER ENDURO SHOW pe un traseu sălbatic, dar urban. 12 copii cu vârste între 4-7 ani au deschis seara pe motociclete în miniatură, alături de alţi 2 rideri care au testat motoare electrice pe circuit. Norbi (Jozsa-Norbert Levente), numărul 4 mondial la enduro, s-a numărat printre cei care făcut show pe buşteni, cauciucuri şi alte obstacole. El a obţinut titlul de cel mai bun Rider Urban Enduro la clasa PRO, iar Ştefan Trifoi, la clasa EXPERT.

”Băieţii s-au simţit bine şi au făcut un bun antrenament! A fost un traseu solicitant, tehnic şi te ţinea mereu în ‘priză’, primul simptom fiind faptul că nu mai simţeai ghidonul motocicletei, braţele fiind atât de înfierbântate. Faptul că toată lumea a plecat cu zâmbetul pe buze acasă mă convinge că la ediţia următoare nu va lipsi nimeni şi va fi evenimentul anului! Mulţumiri tuturor, dar mai ales celor care au făcut posibil ca acest eveniment sa poată fi realizat!” – Bart Stroişteanu, Master Bike Cluj.

”Am organizat Urban PLAYFIELD din dorinţa de susţine pasiunea comunităţii noastre pentru sport şi a celebra, mai ales acum, beneficiile mentale şi fizice pe care sportul le aduce în viaţa noastră. Nu am avut public la toate evenimentele, dar ne-am bucurat de sport, ne-am încărcat cu energie şi cred că am arătat că sportul merge mai departe şi ne poate oferi sursa necesară de optimism. împreună suntem mai puternici!’‘ – Mirel Alexa, director executiv Sports Festival.

Date fiind condiţiile actuale, publicul larg a avut acces, pe bază de rezervare online şi cu respectarea măsurilor de siguranţă, la 2 evenimente: SUPER ENDURO NIGHT&DAY SHOW şi MOVIE NIGHTS. La celelalte activităţi, accesul a fost permis doar membrilor legitimaţi ai cluburilor sportive partenere.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata