Take a fresh look at your lifestyle.

USAMV și UAD organizează un workshop exploratoriu și Expoziția ”Știința artei. Arta științei”.

0

Ziua Internațională pentru Diversitate Biologică este sărbătorită în fiecare an prin manifestări expoziționale dedicate. Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) Cluj-Napoca, prin Cercul de BioArtă și Universitatea de Artă și Design (UAD) propun anul acesta un workshop exploratoriu însoțit de o expoziție multisenzorială și interactivă, în cadrul celei de-a IX-a ediții a evenimentului.

Va fi o întâlnire informală a științelor horticole și a artelor, cu dezbateri libere și neconvenționale, un magazin al cercetării, explorării și informării științifice și curiozități. Reuniunea va reprezenta și un dialog despre ce înseamnă cercetarea în artă și în știință, despre posibilitatea documentării științifice prin studiul operelor de artă, despre rolul artelor în cercetarea științifică horticolă, artă botanică, sunetul naturii, peisaj și urbanism și, nu în ultimul rând, despre o nouă metodă didactică propusă de Cercul de BioArtă Cluj-Napoca.

Evenimentul va avea loc, marți, 22 mai, între orele 9.00 – 19.00, la Centrul de Cercetări pentru Biodiversitate din incinta USAMV Cluj-Napoca. În programul manifestării se vor putea vedea terarii, instalații, kusamono, fotografii, se vor oferi informații despre inginerie, arta plastică și fun-science, iar studenții și cadrele didactice de la ambele universități vor putea vizita Grădina Botanică din campusul USAMV Cluj-Napoca.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata