Take a fresh look at your lifestyle.

Vești proaste despre vreme de la meteorologi

0

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare de vreme rece, ploi moderate cantitativ și intensificări ale vântului. Informarea meteo este valabilă pentru toată țara, inclusiv județul Cluj.

Intervalul informării va debuta duminică seara, în prima zi de Paște, la ora 22:00, și va expira joi dimineața, la ora 10:00.

Luni, la Cluj, vor fi temperaturi cuprinse între 12 și 3 grade Celsius. Cerul va fi predominant noros și va ploua slab. Marți, la Cluj, vremea se mai răcește, valorile termice fiind cuprinse între 11 și 3 grade Celsius. Miercuri, la Cluj, temperaturile coboară și mai mult astfel că ele se vor situa între 8 și 2 grade Celsius. Meteorologii anunță ploi însemnate cantitativ.

ÎN ȚARĂ

”În intervalul menționat, în mare parte a țării va ploua, iar cantitățile de apă vor depăși local 15…20 l/mp și izolat 30 l/mp.
În Carpații Meridionali și de Curbură, îndeosebi la altitudini de peste 1500 m, vor fi și precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare.

În regiunile extracarpatice vremea se va răci accentuat devenind rece pentru această dată, iar vântul se va intensifica treptat cu precădere în sud-est, unde rafalele vor depăși 50…55 km/h”, precizează ANM.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata