Take a fresh look at your lifestyle.

Victor Viorel Ponta NU demisionează! E singurul premier din lume urmărit penal pentru trei infracțiuni și ține cu dinții de scaun

0

victor-ponta1Victor Viorel Ponta, premierul României, nu demisionează. După întâlnirea de duminică avută cu liderii politici ai partidelor de la guvernare, care l-au asigurat de sprijinul lor în continuare, a decis să nu demisioneze. Victor Viorel Ponta este un caz unic în istoria lumii. Este singurul premier urmărit penal și nu își dă demisia.

Direcția Națională Anticorupție (DNA) a anunțat vineri că procurorii au dispus începerea urmăririi penale față de premierul Victor Ponta, la data faptelor avocat, pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală în formă continuată și spălarea banilor în dosarul de corupție de la companiile energetice Turceni și Rovinari privind încheierea unor contracte de asistență juridică.

Victor Ponta a subliniat că nu are intenţia de a se lupta în justiţie, dar că se consideră nevinovat şi că va contesta la instanţă ordonaţa prin care procurorii îl includ ca suspect în dosarul lui Dan Şova.

„Este un moment dificil pentru mine şi personal, şi din punct de vedere politic, însă am trecut peste multe momente de acest gen şi voi trece şi peste acesta pentru că am o datorie, o responsabilitate după votul din 2012. Am calitate de prim ministru, de lider politic şi membru al coaliţiei de guvernare şi am obligaţia de a da o explicaţie cetăţenilor acestei ţări, faţă de partidele din coaliţie, faţă de parlamentarii care m-au sprijinit şi în faţa cărora mă voi prezenta săptămâna viitoare, de cei 5,3 milioane de români care m-au votat anul trecut, dar şi faţă de cei peste 6 milioane care l-au votat pe iohannis sau faţă de cei 7 milioane de români care în 2012 au votat pentru schimbare”, a declarat Victor Ponta duminică, după întâlnirea cu liderii partidelor de guvernare.

Liderii PNL spun că nu îl mai recunosc pe Victor Ponta drept premierul României.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata