Take a fresh look at your lifestyle.

VIDEO – Accident cu 11 răniți la Căpușu Mare. Șoferul microbuzului ar fi adormit. FILMUL complet al evenimentului

0

Un microbuz din județul Bacău a fost implicat, sâmbătă după-masă, într-un grav accident rutier la intrare în localitatea Căpușu Mare dinspre Cluj-Napoca. La bordul mijlocului de transport se aflau nouă minori și doi adulți. În urma impactului, toate persoanele au fost rănite. Zece dintre victime au fost transportate la spitalele din Cluj-Napoca. Dintre răniții transportați la Cluj-Napoca, doi erau inconștienți. Un adolescent de 16 ani a fost preluat de elicopterul SMURD și a fost transportat în stare extrem de gravă la Târgu Mureș. Inspectoratul pentru Situații de Urgență Cluj a activat planul roșu de intervenție pentru acest eveniment rutier. Filmul accidentului, în partea de jos a articolului.

Microbuzul aparținând unei firme din județul Bacău făcea curse ocazionale. De această dată, la bordul mijlocului de transport se aflau nouă elevi, un cadru didactic și șoferul.

Autovehiculul rula dinspre Cluj-Napoca spre Oradea. Se pare că elevii, alături de cadrul didactic, s-ar fi îndreptat spre o competiție.

Înainte de intersecția DN1 E60 cu DN1 J, șoferul microbuzului, un bărbat de 51 de ani, din Bacău, ar fi adormit la volan. Astfel, autovehiculul scăpat de sub control a ieșit de pe partea carosabilă și s-a izbit de taluzul DN1 J, care este perpendicular cu DN1 E60.

„Pompierii sosiți la locul accidentului au efectuat operațiuni de descarcerare, pentru a extrage trei persoane blocate în microbuz”, precizează Andrei Biriș, purtător de cuvânt al ISU Cluj.

La locul accidentului a venit și un elicopter SMURD pentru a-l prelua pe un adolescent de 16 ani, rănit extrem de grav, și pentru a-l transporta la Târgu Mureș. Echipajele medicale de sol au transportat la spitalele din Cluj-Napoca zece răniți, dintre care doi în stare de inconștiență.

Citește și … Care este starea răniților din accidentul de la Căpușu Mare și unde mergea microbuzul cu elevi

Citește și
SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata