Take a fresh look at your lifestyle.

VIDEO – Accident cu 70 de mașini, un român a murit și altul a fost rănit

0

accident-rutier-sloveniaUn teribil accident rutier a avut loc în Slovenia, pe o autostradă de lângă Ljubljana. În carambolul cu 70 de mașini, un român cu dublă cetăţenie română/italiană a murit, iar altul, tot cu dublă cetăţenie română/italiană, a fost rănit și transportat la spital.

”Ambasada României în Slovenia a fost informată de către autorităţile locale cu privire la producerea, în data de 30 ianuarie 2016, a unui accident rutier în lanţ, soldat cu mai multe victime. În urma accidentului a fost rănită o persoană cu dublă cetăţenie română/italiană, iar o altă persoană tot cu dublă cetăţenie, respectiv română/italiană, a decedat. Potrivit primelor informaţii furnizate de către Spitalul Universitar Ljubljana, starea de sănătate a pacientului rănit este stabilă, viaţa sa nu este în pericol şi, foarte probabil, va putea fi externat în următoarele zile”, a precizat MAE duminică, la solicitarea MEDIAFAX.

Potrivit aceleiaşi surse, familia persoanei decedate a luat decizia ca aceasta să fie repatriată în România.

”Misiunea diplomatică română este în legatură atât cu familia cetăţeanului decedat în vederea acordării asistenţei consulare de specialitate, cât şi cu spitalul unde este internat cel de-al doilea cetăţean roman, în vederea monitorizării situaţiei medicale a acestuia”, dă asigurări MAE.

Potrivit autorităților slovene, accidentul s-a produs din cauza unor șoferi care circulau cu viteză excesivă în condiții de ceață densă.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata