Take a fresh look at your lifestyle.

VIDEO – Accident grav cu trei autoturisme în Gilău, o persoană rănită. Polițiștii, „alergie” la presă

0

O persoană a fost rănită și trei autovehicule au fost avariate, duminică seara, la ieșire din Gilău spre Cluj-Napoca. Cauza accidentului, se pare, ar fi nepăstrarea distanței de siguranță în mers, spun aceiași polițiști care nu doresc presă în jurul lor. Și la acest accident, cum s-a mai întâmplat la câteva, polițiștii nu au vrut reporteri la locul accidentului și au încercat prin tertipuri să ferească evenimentul de obiectivele aparatelor de filmat, după cum se poate vedea și în imagini.

Accidentul rutier s-a produs în jurul orei 18:00 pe DN1 E60, un sector de drum extrem de aglomerat mai ales duminica seara sau după-masa. Cele trei autoturisme s-au ciocnit pe sensul de mers spre Cluj-Napoca. În urma impactului, o pasageră din al treilea autoturism a fost rănită și transportată la spital.

„În jurul orei 18:10, s-a produs o coliziune între trei autovehicule care circulau pe direcția Huedin-Cluj-Napoca, pe fondul nepăstrării distanței corespunzătoare în mers. În urma coliziunii, o tânără, de 28 de ani, din Florești, a fost transportată la spital”, ne-a declarat Carmen Jucan, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Cluj.

Și la acest accident, cum s-a mai întâmplat la câteva, polițiștii s-au luat de reporterul Ziarul Clujean. Cu toate că acesta era pe partea opusă a drumului, pe acostament, polițistul a insistat să meargă pe trotuar, de unde nu avea vizibilitate pentru a filma evenimentul rutier. Curios este că doar la anumite accidente polițiștii nu vor presă în jurul lor și doar de jurnaliști sunt deranjați nu și de „gură-cască” adunați să chicotească. Într-un final, agentul a cedat.

Într-un alt material vă vom spune de ce polițiștii nu vor presă la accidente.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata