Take a fresh look at your lifestyle.

VIDEO – Accident grav la Livada! La un pas de tragedie din cauza unui șofer „cu capul în aer”

0

ACCIDENT-LIVADAPe DN 1 C, în localitatea Livada, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea gravă a unei persoane şi avarierea a trei autovehicule.

În fapt, un bărbat, de 61 de ani, din Gherla, care a condus o autoutilitară prin Livada, înspre Cluj-Napoca, s-a pus în mişcare de pe marginea părţii carosabile şi ar fi intenţionat să întoarcă, fără să se fi asigurat corespunzător. În acest context, a fost acroşat în partea stângă de către un autoturism condus regulamentar înspre Cluj-Napoca, de către un bărbat, de 41 de ani, din Baia Mare.

De asemenea, autoutilitara a fost acroşată în partea dreaptă de un autoturism condus de un bărbat, de 45 de ani, din judeţul Mureş. Acesta circula dinspre Gherla, în spatele autoturismului condus regulamnetar de bărbatul de 41 de ani.

În urma coliziunii, autoturismul condus de bărbatul din judeţul Mureş a fost proiectat în afara carosabilului, acroşând şi rănind un pieton.

Victima, o femeie, de 43 de ani, din comuna Iclod, care se deplasa pe trotuar, a suferit leziuni grave în urma impactului. Valoarea pagubelor materiale este de aproximativ 28.000 de lei.

Cercetările continuă în cauză pentru a se stabili circumstanţele exacte în care s-a produs impactul.

FOTO/VIDEO: Someșeanul.ro

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata