Take a fresh look at your lifestyle.

VIDEO – Accident mortal pe A3, lângă Turda

0

Accident mortal. Grav accident rutier produs, joi dimineața, pe autostrada A3, la ieșirea înspre municipiul Turda, pe sensul de mers dinspre Sebeș spre Turda. Șoferul unui autoturism înmatriculat în județul Covasna s-ar fi încadrat greșit la ieșirea de pe autostradă. Acesta a tras de volan pentru a reveni pe calea de rulare, moment în care a intrat în coliziune cu un autovehicul înmatriculat în județul Cluj. În urma impactului, șoferul autoturismului din Covasna a decedat la locul accidentului.

Pompierii au găsit la locul evenimentului două autoturisme avariate, iar în unul dintre acestea erau două persoane încarcerate. A fost vorba despre o femeie de aproximativ 70 de ani și un bărbat de 45 de ani, care era în stare de inconștiență.

„S-a acționat cu echipamentele speciale pentru a debloca și extrage cele două persoane din autoturismul contorsionat, după care s-au constatat că bărbatul nu mai prezintă semnale vitale. Echipajele medicale au început manevrele de resuscitare care, din păcate, nu au putut readuce semnele vitale ale bărbatului”, se arată într-o informare a ISU Cluj.

Femeia extrasă din autoturism a fost preluată de către echipajul SMURD și a fost transportată la spital pentru îngrijiri de specialitate.

Pompierii au mai sprijinit acordarea primului ajutor calificat, au asigurat măsurile specifice pentru siguranța salvatorilor și măsurile de prevenire a incendiilor ca urmare a scurgerilor de combustibil.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata