Take a fresh look at your lifestyle.

VIDEO – Agresorul jandarmului, capturat! A fost săltat de mascați și acuzat de ultraj și tentativă de omor

0

La data de 10 iunie, în urma verificărilor efectuate de către polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, a fost identificat un tânăr în vârstă de 27 de ani, pe nume Ovidiu Vidrean, din Florești, județul Cluj, bănuit de comiterea infracțiunii de ultraj asupra unui jandarm aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu.

Conform probatoriului administrat, la data de 9 iunie, cel în cauză, în timp ce se afla în tribuna stadionului unde se disputa meciul de fotbal dintre echipele ,,FC Universitatea Cluj-Napoca” și ,,FC Hermannstadt”, ar fi rănit un jandarm după ce ar fi aruncat cu un scaun înspre forțele de ordine. Persoana vătămată a suferit leziuni în zona capului, lovitura primită determinând prăbușirea acestuia la pământ, în stare de inconștiență. Jandarmul a fost internat pe terapie intensivă, dar medicii au decis că nu este grav, iar acum îl țin doar sub observație.

Imediat după incident, polițiștii au întreprins activități pentru identificarea tuturor persoanelor implicate și au întocmit documente de constatare. Inițial, la nivelul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca a fost înregistrat un dosar penal privind comiterea infracțiunii de ultraj; ulterior cauza a fost preluată de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj, cercetările continuând pentru comiterea infracțiunii de ultraj sub forma tentativei la infracțiunea de omor.

Citește și …
VIDEO – În fața presei, jandarmii clujeni au negat că au gazat oameni pe Cluj Arena. În realitate, o gravidă și un copilaș cu astm au ajuns la spital

La data de 10 iunie, s-a dispus continuarea urmăririi penale față de tânărul identificat și a fost emis un mandat de aducere.

În această dimineață, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, împreună cu luptători de acțiuni speciale, beneficiind de suportul Direcției Operațiuni Speciale, l-au depistat pe tânăr pe raza localității Florești și l-au condus la sediul unității de parchet pentru continuarea cercetărilor.

Cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii activități infracționale. Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie dus în fața unui judecător cu propunere de arestare preventivă.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata